zaterdag, februari 02, 2008

Foto's

Ik zie nu links onze foto's.
(Voorlopig een paar foto's die we zouden hebben kunnen nemen)

kaart van onze tocht

Een kaart van onze tocht is te zien op de eerste link. Soms raakt google maps een beetje in de war als je een reis rond de wereld maakt!

Weer op reis!

Op 28 februari gaan we weer op reis. Eerst een paar dagen naar Jago in Bangkok. Vervolgens naar Perth in Australie. In Australie fietsen we een paar weken langs de kust en huren we nog een weekje een auto.
Na Australie gaan we via Auckland voor een weekje naar Tonga. Daarna 2 weken naar Samoa.
Dan vliegen we door via Los Angeles naar San Francisco.
In de USA blijven we 2 maanden! Eerst een paar weken fietsen in Californie. Daarna met de auto door zoveel mogelijk mooie parken naar Texas. In Texas gaan we naar het Kerrville Folk Festival.
Uiteindelijk vliegen we terug vanaf Chicago op 23 juni.
In eerste instantie waren we van plan om onze ligfietsen mee te nemen. Na rijp beraad hebben we besloten dit niet te doen. Het is erg omslachtig om de dozen ook op plekken waar we niet fietsen steeds te moeten meeslepen. Op Samoa willen we graag fietsen, maar een groot probleem is dat fietsers en wandelaars worden aangevallen door groepen honden. Op verschillende plekken op het net wordt daarvoor gewaarschuwd. In het enige verhaal over fietsen op Samoa dat ik kon vinden wordt een van de fietsers gebeten door een hond. Niet erg hoopgevend. Met een ligfiets op zo´n eiland rond fietsen dat zagen we daarna niet meer zo zitten.
Nu huren we in Perth voor een paar weken fietsen. In Tonga en Samoa huren we ook fietsen. Dat zullen wel krikkemikkige fietsen zijn. Maar ach zo groot zijn die eilanden nu ook weer niet.
In San Francisco willen we proberen fietsen te kopen voor een tocht van een paar weken. Die kunnen we dan daarna eventueel achterop (?) mee kunnen op de auto die we huren.