maandag, juni 02, 2008

Op pad met Eric Taylor


Inderdaad Eric en Susan wonen in the middle of nowhere. Hun huis is niet van de weg af te zien. Hartelijke ontvangst. Het is een oud huis. Ernaast staan drie oude en een iets nieuwere auto. Met dit weer zitten ze vooral binnen in de kamer achter. Met de airco op voluit. Grappige verhalen en lekker eten. We slapen in de kamer met de boeken, the library. ’s Ochtends was Susan al vroeg naar haar werk, wij vertrekken met Eric in de auto naar Kerrville.

Onderweg pest Eric Leonie met haar liefde voor de muziek van Jimmy Lafave. “Jimmy is a housecat, he makes every year the same record”. Op het festival worden als VIP’s behandeld en kunnen de auto tot bij het podium rijden. Het optreden is aardig, maar de andere 3 heren die ook optreden kunnen ons niet zo boeien. Na afloop met Eric in de bar van zijn hotel gezeten. Heel veel lol en hilarische verhalen.

De volgende dag met Eric naar Austin naar het huisconcert. Eric heeft veel zin in het concert in Austin. Onderweg nog een mooi incident. Wij willen een hapje eten in Fredericksburg, als het kan op een terras. Dat terras is er ook, maar er blijken een dame en heer met gitaar te zingen. Eric kan daar helemaal niet tegen. Dergelijke amateurs is hem een gruwel. “I can not shut it off man”. Om de vrede te bewaren gaan we gauw ergens anders zitten.

Geen opmerkingen: